DELUCCA'dan Tarifler

Çikolatalı Vegan Kurabiye

Çikolatalı Vegan Kurabiye

İtalyan çikolatasının farkını hissedeceğiniz efsane bir dev kurabiye tarifi ile karşınızdayız!
Bu tarifimizin en önemli özelliklerinden biri ise vegan ve sağlıklı olması…
Malzemelerimiz;
• De Lucca Kakaolu Fındık Kreması (De Lucca Hazelnut Spread),
• Yulaf ezmesi ve chia tohumu.
• Merak etmeyin De Lucca Kakaolu Fındık Kreması %100 bitkisel içeriklerle üretiliyor ve vegandır.
6 yemek kaşığı De Lucca Kakaolu Fındık Kreması ve 2 su bardağı yulaf ezmesini büyük bir karıştırma kabında karıştırın. 2 yemek kaşığı chia tohumunu bir kahve fincanı su ile blenderdan geçirdikten sonra karışıma ekleyin. Tüm malzemeler iyice karıştıktan sonra bir kaşık yardımı ile kurabiye şekline getirin. Bir fırın tepsisi üzerine yağlı kağıt serin ve yaptığınız kurabiyeleri yerleştirin. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Pişirdikten sonra biraz soğumasını bekleyin ve servis edin.
Afiyet olsun… 😉